roeien dordrecht dajaks sgdoRoeitocht doorgegaan dankzij sponsor
Inmiddels zijn we alweer bekomen van een prachtige roeitocht met vrijwel alle deelnemers van de SGD&O naar de Dajaks. Een warme augustusdag, een voorspoedige tocht en een heerlijke lunch op de “Kop van het Land” Vorig jaar bleek onze eigen tocht nog een fikse verliespost. Dat moest anders! We prijzen ons gelukkig dat één contact direct reageerde toen deze hoorde dat er problemen waren met de financiering van ons jaarlijkse roei evenement.

Via Willem Blom en zijn “Rotaryclub Zwijndrecht Waal & Devel” verkregen wij alsnog de middelen om dit jaar toch een unieke tocht met elf (11) wherry’s te organiseren. De dag verliep verder prima en een ieder kon bij het vlot van de Dajaks – met wat hulp – uit de boot komen. Rolstoelen werden met de auto van de walploeg vervoerd.dajaks kleiner
Van de dag is een film gemaakt die een goed beeld geeft van de roeiprestaties van de deelnemers. Kijk even op de website.
We stelden het erg op prijs dat Lo ter Voorde (als afgevaardigde van Rotaryclub Zwijndrecht Waal & Devel) en zijn vrouw Rebecca ’s middags even kwamen kijken in het clubgebouw. Met hapjes en een haring werd een zonovergoten dag met de vrijwilligers gezellig afgesloten.

Met dank voor alle vrijwilligers die zich weer belangeloos hebben ingezet.
Jan Wehrmeijer