Als niet-gesubsidieerde stichting zijn we erg blij met alle andere mogelijkheden op gebied van fondsenwerving. Rabo ClubSupport is er zo een. Bent u lid van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden, dan kunt u ons steunen. Het kost u helemaal niets: alleen maar uw stem. Doet u ook mee?

De Rabobank ondersteunt ons met bestuurlijk advies, maar ook via Rabo ClubSupport. Alle leden van de Rabobank kunnen op hun favoriete club stemmen. Het totaal aantal stemmen bepaalt hoe hoog de donatie van Rabobank aan uw favoriete club is. Als niet-gesubsidieerde stichting zijn we erg blij met deze manier van fondsenwerving. Bent u klant of lid van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden? Wilt u ons ook steunen? Stem dan alstublieft op ons. LET OP: bij Rabobank staan we nog bekend als SGD&O!

  • Klanten van Rabobank zijn niet automatisch ook lid van Rabobank. Lid worden van Rabobank is eenvoudig (en gratis) en gaat via de volgende link: Lid worden van Rabobank.
  • U stemt door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’. Vervolgens kunt u via ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport.
  • Zoek SGD&O op en breng uw stemmen uit.
  • De actie loopt van 4 t/m 25 oktober 2021.

Alvast hartelijk dank voor uw stem, uw steun.