Dajak_032Op 30 juni 2017 wordt gezamenlijk door de Vereniging en het Gehandicapten roeien de Nationale tocht Aangepast Roeien 2017 georganiseerd.

Het evenement vindt plaats op de roeilocatie aan het Wantij en staat open voor ervaren roeiers met een beperking en hun begeleiders van roeiverenigingen in geheel Nederland.

Er worden tochten uitgezet door de Dordtsche stadshavens en een klein rondje Moldiep.

Tijdens voorgaande edities van deze tocht hebben ca. 60 minder validen en hun begeleiders deelgenomen en naar verwachting mogen we dit jaar eenzelfde aantal buitendeelnemers verwelkomen naast de 30 eigen roeiers.

Om de dag tot een succes te kunnen maken hebben we een groot aantal helpende handen nodig om vaartuigen in/uit het water te halen, roeiers in/uit te laten stappen, de lunch klaar te maken, bar bezetting en nog vele andere taken en daarom willen we graag een beroep doen op de leden om alvast deze datum in de agenda te omcirkelen en zich in het voorjaar als vrijwilliger op te geven.

Inschrijven kun je via deze website op inschrijven-nar-30-juni-2017

Korte gids  Route door historisch Dordrecht

Vaaraanwijzingen route door historisch Dordrecht

Veiligheidsprotocol SGD&O

Vaarroute

 

 

Aanvullende informatie over de tocht en organisatie vindt u in de komende edities van de Pikhaak en in dit nieuwsitem op de website.